Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 6124 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care se poate servi cald sau rece...
Se poate duce si la pachet, la scoala sau la servici.

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 1 franzeluta
  • 300 g cascaval
  • 200 g muschi tiganesc sau sunculita
  • 150 g ciuperci
  • usturoi
  • busuioc
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci:

Se incalzeste cuptorul.

O tava de chec se unge cu unt.

Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale...

Se taie felii si se serveste ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase ( aperitiv)