Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 7064 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care se poate servi cald sau rece...
Se poate duce si la pachet, la scoala sau la servici.

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt
  • 1 franzeluta
  • 300 g cascaval
  • 200 g muschi tiganesc sau sunculita
  • 150 g ciuperci
  • usturoi
  • busuioc
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci:

Se incalzeste cuptorul.

O tava de chec se unge cu unt.

Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre feliile de paine.Ciupercile, usturoiul si busuiocul se taie marunt si se amesteca intr-un castron cu ouale batute si cu smantana.Se sareaza si pipereaza si se toarna peste paine.Tava se introduce la cuptor si se lasa pina cand se coc ouale...

Se taie felii si se serveste ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]