fricase de pui

de luminita20_2006 in Pui, 31 Ian 2010 | 7035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • - 1 morcov
  • - 200 gr ciuperci
  • -100 ml vin alb
  • -1 ceapa
  • sare, piper
  • Garnitura:
  • - orez
  • -sofran
  • -50 gr porumb
  • Sos fricase:
  • - 200 gr smantana
  • - 1 galbenus
  • - vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fricase de pui:

Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min.

Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar dupa 5min se adauga , ceapa,ciupercile si vinul. Se lasa sa firaba `5 min. Sosul ficase: Se amesteca smantana cu galbenusul, vinul si delicat se toara apoi peste carne si se mai lasa 1-2 min. Orezul se aseaza pe marginea farfuriei de jur imprejur iar pemijloc pui cu sos fricase.

Daca ti-a placut reteta noastra "fricase de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Brindusa 1

31.01.2010, 11:19

Interesanta combinatia orez-porumb. N-am incerct-o pana acum.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos tomat cu penne rigate