Friganele

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 6370 vizualizari

 

Daca am facut mancara de mazare a fost obligatoriu sa fac si friganele.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 500ml lapte
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Franzela se taie felii potrivite.

Ouala se bat bine cu un praf de sare intr-un casrton.

Laptele se amesteca cu zaharul.

Uleiul se pune intr-o tigaie antiaderenta si se incinge.

Feliile de paine se inmoaie in lapte se scurg putin, se trec prin oul batut si se pun la prajit in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se pot servi si ca desert pudrate cu zahar vanilat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine in ou