Frigănele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 8389 vizualizari

 

Sunt atât de simplu de făcut şi atât de buneee...... Mie îmi plac si dulci şi sărate, şi calde şi reci.....

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de pâine
  • 2 oua
  • 1 ceşcută cu lapte
  • 2 linguri cu telemea rasă
  • ulei pentru prăjit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele:

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu brânza rasă.

Feliile de pâine se trec rapid prin lapte pe ambele feţe, apoi se dau prin amestecul de ou cu brânză. Se pun la prăjit în ulei încins.

Se servesc şi calde şi reci cu zahăr, cu smantănă sau brânză rasă deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza