Friganele - Mic Dejun

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2013 | 3635 vizualizari

 

Pentru dimineti perfecte.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 3 oua
  • salam taranesc
  • cascaval Rucar Delaco
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele - Mic Dejun:

Se bat ouale intr-un bol si se adauga sare dupa gust.

Feliile de paine se trec prin ou si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti, cand sunt gata se scot pe un servetel din hartie pentru a absorbii surplusul de ulei.

Se feliaza cascavalul si salamul si se aseaza peste fiecare felie de paine prajita.

Iata un mic dejun gustos si satios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele - Mic Dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta taraneasca