Frigarui din carne tocata de berbecut pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

de Rita Ilies in Oaie, 17 Apr 2016 | 4187 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

17.04.2016, 14:21

MotanLaOale 1

17.04.2016, 14:25

diaconta 1

17.04.2016, 14:39

Tentante frigaruile astea

cristinutanicolita 1

17.04.2016, 14:54

Adauga comentariu...

Mitinita 1

17.04.2016, 16:11

Catalina L 1

17.04.2016, 18:02

bune sunt

deyutzky 1

17.04.2016, 20:37

ce faine sunt

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:47

Die, chiar nu m-am așteptat să-mi iasă așa bune. Mă gândeam că poate rucola n-o să-i dea un gust prea bun, dar am zis să-ncerc, totuși. Îs grozave!

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:47

Mulțumesc, Cătălina!

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:48

Mulțumesc, Deyutziky!

Rita Ilies 1

17.04.2016, 20:49

Vă mulțumesc, tuturor! Vă invit la o frigăruie bună de numa!

Rocsi 1

17.04.2016, 21:25

Constelatialeu 1

17.04.2016, 21:30

Cam putine..

Rita Ilies 1

17.04.2016, 21:50

Și eu am zis, Cleme.

CameliaR 1

17.04.2016, 23:01

Yamii, vreau si eu!

Rahela Velicu 1

17.04.2016, 23:19

vreau si eu, doar 2-3!

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:17

foarte faine!

-Licurici- 1

18.04.2016, 08:54

Minunatii!!!!

simona72 1

18.04.2016, 10:13

Ritaaaaa! Ma omori!

Moni_alex 1

18.04.2016, 10:15

Bune!

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Fetelor, n-ați auzit ce-a zis Cleme? Că-s cam puține. ) Nu mai am, dar o să mai fac și vă invit pe toți!

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Simo, iartă-mă! N-am vrut.

Rita Ilies 1

18.04.2016, 20:29

Moni, merci frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor