Friptura de ceafa de porc la cuptor

de Steel79 in Porc, 17 Dec 2011 | 8526 vizualizari

 

Friptura de ceafa de porc la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc, 
  • 1 plic cimbru, 
  • piper negru macinat, 
  • 100g masline negre, 
  • 50 g secretul gustului, 
  • 150 ml vin rosu, 
  • 1 ardei gras rosu, 
  • 30 ml ulei, 
  • 100 g pasta de tomate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ceafa de porc la cuptor:

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc.

Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu.

Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate.

Se toarna peste friptura.

Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

Steel79 1

19.12.2011, 21:30

bineee!

diaconta 1

23.10.2012, 14:43

oare unde umbla Steel asta,ca mi-e dor de pantaloneii lui

Rahela Velicu 1

07.02.2016, 13:18

ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]