Friptura de curcan

de simona72 in Curcan, 7 Noi 2013 | 11852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa curcan superioara
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceasca de bere
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • 1 lingurita amestec de condimente 5 arome
  • 1/2 lingurita ienibahar macinat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Pulpa de curcan, se lasa asa intreaga si se spala. Se fac mici crestaturi din loc in loc cu varful unui cutit, iar in aceste crestaturi se pun bucatele de usturoi. Din restul ingredientelor se face o marinata, care se pune impreuna cu pulpa in punga speciala de marinare. Se inchide ermetic punga si se lasa cateva ore la cuptor sau de seara pana a doua zi. Se pune carnea intr-o tava termorezistenta, se adauga si marinata, se acopera vasul cu folie de aluminiu, se da la cuptorul incins la 180 grade pt 1 ora. Se intorce pulpa pe partea cealalta si se mai lasa inca 30 minute. Se intoarce din nou, se lasa tava fara folie si se mai lasa inca 15 minute sa se rumeneasca usor deasupra.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

serviti cu garnitura de carofi, orez, salate...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in folie la cuptor