Friptura de curcan

de simona72 in Curcan, 7 Noi 2013 | 11612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa curcan superioara
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceasca de bere
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • 1 lingurita amestec de condimente 5 arome
  • 1/2 lingurita ienibahar macinat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Pulpa de curcan, se lasa asa intreaga si se spala. Se fac mici crestaturi din loc in loc cu varful unui cutit, iar in aceste crestaturi se pun bucatele de usturoi. Din restul ingredientelor se face o marinata, care se pune impreuna cu pulpa in punga speciala de marinare. Se inchide ermetic punga si se lasa cateva ore la cuptor sau de seara pana a doua zi. Se pune carnea intr-o tava termorezistenta, se adauga si marinata, se acopera vasul cu folie de aluminiu, se da la cuptorul incins la 180 grade pt 1 ora. Se intorce pulpa pe partea cealalta si se mai lasa inca 30 minute. Se intoarce din nou, se lasa tava fara folie si se mai lasa inca 15 minute sa se rumeneasca usor deasupra.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

serviti cu garnitura de carofi, orez, salate...

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de vin rosu si usturoi