Friptura de muschiulet la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 16 Ian 2017 | 12221 vizualizari

 

O mancare gustoasa, simpla, iar carnea foarte frageda :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • delikat MAGGI de legume
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de muschiulet la cuptor:

Mai intai, transam carnea si o punem in tava. Adaugam pasta de tomate, diluata cu o cana de apa. Presaram deasupra sare, piper, ardei boia si delikat ( optional). Usturoiul il curatam, il taiem marunt si il punem deasupra carnii.

Dam totul la cuptor, pentru 60-70 de minute. Din cand in cand, mai adaugam cate 1 cana de apa.

La final, presaram deasupra fripturii mararul tocat marunt.

Pofta buna! Este o friptura foarte frageda si gustoasa.

TIPS-URI

1

Puteti da in fiert carnea, inainte de a o baga la cuptor.

2

Verdeata am folosit de la congelator, dar poate varia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de muschiulet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]