Friptura de porc

de lili in Mancaruri cu carne, 26 Dec 2010 | 4278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnati
  • costita afumata
  • carne de porc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se spala carnea, costita de carnatul si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba atat cat sa ramana pe carne putina zeama, Daca carnea nu e destul de fiarta mai adaugam apa, dar la final trebuie sa ne ramana putina zeama. Se serveste alaturi de salata de sfecla rosie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc marinata, la gratar