Friptură de porc cu ceapă la tavă

de alice_ciobanu in Porc, 28 Iun 2011 | 5577 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

28.06.2011, 14:02

Ohhhh...de cand n-am mai mancat harbuz murat!

lilik 1

28.06.2011, 14:12

adry88 1

28.06.2011, 15:19

foarte bun

MotanLaOale 1

28.06.2011, 16:18

LicutaMarin 1

28.06.2011, 16:26

DIANA B 1

28.06.2011, 17:27

BRAVOOOOOOOOOOOOOO - harbuz , deci esti de-a noastra ? (Moldova)

deyutzky 1

28.06.2011, 18:16

RuxyRux 1

28.06.2011, 18:28

Buna rauuuuuuuuuuuu

mirela0911 1

28.06.2011, 20:48

vai cum arata

MIUTA 1

29.06.2011, 13:21

ionela2682 1

29.06.2011, 16:43

alice_ciobanu 1

29.06.2011, 16:57

va astept !

Rocsi 1

29.06.2011, 18:18

merge o bucatica

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:37

mmm buna

Lau 1

02.07.2011, 22:20

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos dulce-acrisor, gutui si tagliatelle