Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu

de Rahela Velicu in Porc, 8 Apr 2019 | 4013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu:

Curatam ceapa si o taiem julienne.

Calim ceapa timp de 10 minute in uleiul incins, iar la final adaugam chimenul si mai lasam inca 1 minut pe foc.

 Punem carnea intr-un vas, adaugam sosul de ceapa cu chimen, sare, piper si rosiile in suc propriu.

 Dam friptura de porc la cuptor pentru 1 ora. Intoarcem carnea din cand in cand si daca este nevoie, mai adauagam apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos picant