Friptura de porc cu miere

de luminita20_2006 in Porc, 10 Ian 2011 | 8388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  cotlet de porc
  • -3 catei de usturoi
  • 400 ml vin alb
  • -condiment picant
  • - boia dulce
  • - sos chili
  • - miere
  • -sare, piper
  • -rozmarin
  • -sos worchester
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu miere:

Se pune cotletul de poc intr-un vas se condimeteaza pe toate partile cu un amestec din sare, piper, condiment picant, usturoi, boia dulce(putina), rozmarin dupa care se toarna vinul , sosul worchester. Amestecul ar trebui sa acopere carnea si se lasa la macerat peste noapte.

A doua zi se scoate cotletul din vasul in care a stat peste noapte se pune in tava cu 200 ml din amestecul in care a stat iar sob cotlet se pune soric(asta pt a nu se arde carnea) si se da la cuptor timp de 1ora si 20 min in functie de cat de gros este. Se mai unge din cand in cand cu o pensula carnea sa nu se arda. Dupa ce a trecut timpul se pune peste cotlet sosul de chili, se unge bine pe parti si apoi mierea(100 gr) se mai lasa la cuptor inca 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura