Un fel de mancare gata-n 25 min pe ceas :) ! Nu-i asa ca te-am facut curioasa?
Se amesteca mustarul, uleiul, otetul, cimbrul si busuiocul si se pune  carnea de porc in acest amestec pentru 10 minute. Usturoiul de piseaza  marunt, maslinele se taie rondele.
Intr-un vas se pune 1 litru jumatate de apa la fiert, cu putina sare.  Cand incepe sa clocoteasca se pun pastele, timp de 15 minute si se  amesteca din cand in cand. Concomitent, intr-o tigaie, se pun la prajit  bucatile de porc. Cand sunt rumenite, se adauga peste ele sosul in care  au stat, plus jumatate de pahar de apa, maslinele si usturoiul pisat. Se  pune capacul si se lasa la fiert inca 2-3 minute. Pastele se pun  intr-un bol, peste ele se toarna sosul de la friptura si se amesteca  bine. Acest fel de mancare se serveste cat e fierbinte. Sa ai pofta!
Nota: pentru acest fel de  mancare, Ama a fost cea care  m-a inspirat, atata doar ca i-am adus  modificari dupa gustul  meu.