Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha

de Satisfyyourcravings in Porc, 13 Dec 2014 | 2711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pulpa de porc
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • sare/piper
  • salvie si maghiran
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha:

Feliile de carne se acopera cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie fierbinte, intr-un singur strat.

Se presara maghiran si salvie, apoi se adauga usturoiul taiat felii si vinul rosu. Se acopera si se lasa la gatit, la foc mic 20-30 de minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos de vin rosu by Miha" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de porc, macerata in bere neagra