Friptura de porc la cuptor

de Lau in Porc, 18 Ian 2017 | 4371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4-5 catei usturoi
  • ghimbir
  • coriandru
  • 200 ml vin
  • 7 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Intr-o tava, adaugam uleiul de masline, adaugam carnea taiata felii.

Amestecam sare, piper, coriandu, boia de ardei, ghimbirul ras prin razatoarea mica (1 feliuta am foloist) si presam peste feliile de carne.

Adaugam ustuoiul pisat si facut mujdei, rozmarinul, turnam vinul (rosu am folosit) si apa, cat sa acopere carnea.

Dam la cuptorul incalzit, pana scade lichidul si friptura este gata.

Se serveste cu garnitura (noi am servit alaturi de o salata de varza murata).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]