Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Porc, 14 Feb 2016 | 4417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6,7 ciupercute
  • 2,3 ardei gras rosu
  • 5 cartofi mari
  • 3,4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • muschi de porc
  • busuioc
  • 1 pahar vin rosu
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc:

Se spala carnea,se feliaza(dupa preferinta),se unge cu ulei si se aseaza in tava,cartofii,ardeii si ciupercutele se toaca cubulete si se aseaza printre bucatelele de carne. Usturoiul se taie feliute si se presara peste acestea impreuna cu busuiocul tocat marunt.

Se lasa la cuptor circa 40 minute dupa care se adauga vinul si se mai lasa inca 15/20 de minute. Depinde de cuptor si de temperatura acestuia.

Se pot servi cu mamaliguta calda si cu un delicios mujdei de usturoi. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]