Friptura de porc la tava

de Valclaudia in Porc, 25 Dec 2014 | 15794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1500 gr. pulpa de porc
  • cca 750 gr. carnati proaspeti si afumati
  • 150 ml. bulion facut in casa
  • 2 linguri pasta de ardei si gogosari
  • untura de porc, 3-4 linguri
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Spalam pulpa de porc si o taiem felii de grosimea dorita.

Presaram sare si piper peste feliile de carne.

Amestecam bulionul cu pasta de ardei si gogosari.

Turnam amestecul obtinut peste bucatile de carne, le lasam cca 30 minute la marinat in frigider, apoi asezam carnea in tava adanca a cuptorului, turnam sosul ramas in tava, adaugam 3-4 linguri de untura, asezam din loc in loc bucati de carnati afumati si dam tava la cuptor pentru o ora si jumatate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

elucubratiiculinare 1

27.12.2014, 16:11

foarte buna

marcela1979 1

01.01.2015, 10:47

delicioasa

Oana 1

05.01.2015, 15:03

Bunatate mare! As vrea un carnacior de-acolo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu miere si mandarine