Friptura de porc la tava

de Valclaudia in Porc, 25 Dec 2014 | 15993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1500 gr. pulpa de porc
  • cca 750 gr. carnati proaspeti si afumati
  • 150 ml. bulion facut in casa
  • 2 linguri pasta de ardei si gogosari
  • untura de porc, 3-4 linguri
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Spalam pulpa de porc si o taiem felii de grosimea dorita.

Presaram sare si piper peste feliile de carne.

Amestecam bulionul cu pasta de ardei si gogosari.

Turnam amestecul obtinut peste bucatile de carne, le lasam cca 30 minute la marinat in frigider, apoi asezam carnea in tava adanca a cuptorului, turnam sosul ramas in tava, adaugam 3-4 linguri de untura, asezam din loc in loc bucati de carnati afumati si dam tava la cuptor pentru o ora si jumatate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]