Friptura de porc la tigaie

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 19 Mar 2010 | 9666 vizualizari

 

asta este pt sotul meu care s-a saturat de dieta mea :))

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • condimente pt porc
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie:

se spala carnea, se taie felii, se cresteaza din loc in loc, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, o lasama pana se rumeneste pe ambele parti, pt inceput lasam focul mic, dupa care dam putin mai mare. se serveste cu garnitura de piure sau ce doreste sufletelul vostru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Teo 1

19.03.2010, 21:16

e frumoasa portia prezentata, tu nu ai smuls nicio frimiturica?

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:15

ms, nu teo, ma abtin cat pot, iti dai seama ce chin pt mine, trebuie sa gatesc pt 3 oameni acum, separat, inghit in sec si trec la salata mea.....niciodata in viata mea nu am avut ambitie sa tin vreo cura, dar acum ma minunez si eu cum de reusesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sote de ciuperci