Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi

de Sidy in Pui, 24 Iul 2010 | 5893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 1 conserva ciuperci taiate sau 500 g ciuperci proaspete,
  • 700 g cartofi noi,
  • 2 linguri faina,
  • 1 lingura mustar,
  • 3 linguri smintina,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi:

Se taie pulpele in doua si se prajesc bine in ulei, dupa ce au fost facute cu sare si piper. Pulpele se pun deoparte cind sunt gata prajite si in grasimea ramasa se pune faina si mustarul. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Se adauga smintina si putina apa , daca sosul e prea gros. Adaugam ciupercile si pulpele prajite si lasam sa dea citeva clocote.
Intre timp se curata cartofii si se fierb pe jumatate . Se scurg de apa si se calesc in un pic de ulei(unt)
Peste ei se pune patrunjelul verde, cind sunt gata.

Se servesc alaturi de carne si ciuperci...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu pui si coriandru boabe