Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc

de Sidy in Pui, 3 Aug 2010 | 7833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Zarzavatul de la o supa de pui sau alta carne
  • 2 linguri faina
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de lamaie
  • o cana mare de supa
  • o foaie de dafin
  • 3-4 cuisoare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc:

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele.

Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun.Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana , patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper.

Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii( galustele) din paine si peste sosul vanatoresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]