Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor

de Alexandra Burz in Pui, 17 Feb 2014 | 3866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciocanele de pui
  • 400 gr cartofi
  • 100 gr jambon
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin proaspat
  • 250 ml vin alb
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor:

Spalam si curatam bine carnea.

Curatam si spalam bine cartofii dupa care ii taiem in patru.

O tava de yena o ungem cu putin ulei sau untura de porc, adaugam cartofii, si condimentam.

Adaugam deasupra carnea de pui, condimentam, adaugam feliute de usturoi.

Aranjam frumos deasupra jambonul, adaugam vinul si rozmarinul.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute.

Cand au trecut cele 30 minute inlaturam folia si mai lasam la cuptor aproximativ 20-25 minute sa se rumeneasca.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

rozmarinul poate fi inlocuit cu cimbru

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui cu legume la cuptor