Friptura de pui cu pilaf cu legume

de Alinutza80 in Pui, 28 Feb 2012 | 5473 vizualizari

 

Astazi am avut si ajutor.

 

INGREDIENTE

Ingrediente friptura:

  • 3 pulpe de pui ,
  • 1 capatana usturoi ,
  • 1 lg delikat ,
  • 1 lg bulion ,
  • patrunjel uscat ,
  • cimbru,
  • sare, piper   
  • Ingrediente pentru pilaf:
  • 2 cani orez ,
  • 250 g ciuperci proaspete,
  • 2 cepe potrivite,
  • 1 ardei gras rosu ,
  • 2 lg ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu pilaf cu legume:

Pulpele se curata, se spala bine si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce se ia spuma se adauga 1 lg de delikat de gaina. Cand sunt pe jumatate fierte se pun intr-o tava peste care se pune un sos facut din supa in care au fiert pulpele,bulion,sare,piper,cimbru,usturoiul taiat feliute si patrunjel uscat, apoi se baga la cuptor.

Orezul se spala bine si se pune la fiert cu putina apa cu sare,apoi se adauga din cand in cand supa calda in care au fiert pulpele.Intr-o tigaie se calesc in ulei de masline legumele taiate cubulete.Cand orezul este fiert se adauga legumele calite si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa sa fiarba putin la foc mic( cam 10 min).

Se servesc calde cu diferite salate sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Alinutza80 1

29.02.2012, 17:29

multumesc mult!

Sim0na 1

01.03.2012, 21:30

Foarte buna mancarica!

Alinutza80 1

02.03.2012, 12:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]