Friptura de pui cu sos Camembert

de Alexandra Burz in Pui, 1 Mar 2014 | 5855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui dezosate
  • condiment pentru carne pui
  • sos de soia
  • 100 gr cambernet
  • 100 ml lapte
  • nuscoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu sos Camembert:

Intr-o tava punem putin ulei, pulpele dezosate asezonate cu condiment de pui si sos soia.

Dam la cuptor pentru 40 minute.

Intr-o tigaie pregatim sosul Camembert

Punem laptele si branza taiata cubulete.

Lasam sa fiarba la foc mic.

Dupa aproximativ 10 minute adaugam nucsoara, mai lasam 2 minute si oprim focul.

Servim friptura cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti inlocui camembert-ul cu gorgonzola

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos Camembert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii