Friptura de vacuta

de mihaelar63 in Vita, 17 Mai 2014 | 5092 vizualizari

 

Imi plac fripturile la cuptor .Se pune totul in tava si nu mai iti bati capul cu ea . Din cand in cand ,, pandesti'' sa nu se coaca prea tare . Este sezonul inca potrivit pentru preparare la cuptor , daca vine vara ,, adio '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • 2 morcovi
  • 1 foaie dafin
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1 lingurita praf ghimbir
  • 1/2 lingurita praf nucsoara
  • 100 ml vin
  • 100 ml ulei masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vacuta:

Carnea de vacuta se feliaza si se pune intr-o tava teflonata .

Morcovii si usturoiul,se curata,se spala,se feliaza si se aseaza deasupra carnii.

Se  adauga foaia de dafin , condimentele , vinul, uleiul  si sarea .

Se da tava la cuptor o ora pana carnea este patrunsa si usor rumenita .

Serviti cu garnitura preferata , orez, cartofi , cus-cus sau salata de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitzele de vitelus cu garnitura de orez si legume