Friptura de vita la cuptor

de Bunica in Vita, 19 Iul 2014 | 6749 vizualizari

 

Carnea se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 800 g. carne de vita
  • 200 ml. vin
  • o lingura ulei de maslie
  • 6 catei usturoi
  • o foaie de dafin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia( Fuchs)
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • 200 ml. lapte
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la cuptor:

Carnea curatata de pielite ,spalata se pune la macerat in lapte pentru cateva ore.

Se scoate din lapte ,se portioneaza ,unge cu ulei de masline,baza Mirodenia( Fuchs) si pune in vas de lut.

Deasupra se pune usturoiul curatat,foaia de dafin ,piperul boabe,se toarna vinul.

Se acopera vasul si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Dupa 2 ore se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca frumos.

Se serveste cu garnitura dorita.

TIPS-URI

1

Se poate tine in lapte peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:10

Cam apetisanta...

Lavinia 1

20.07.2014, 17:17

ce mult imi place

Bunica 1

20.07.2014, 19:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]