Friptura de vita la cuptor

de Bunica in Vita, 19 Iul 2014 | 6317 vizualizari

 

Carnea se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 800 g. carne de vita
  • 200 ml. vin
  • o lingura ulei de maslie
  • 6 catei usturoi
  • o foaie de dafin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia( Fuchs)
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • 200 ml. lapte
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la cuptor:

Carnea curatata de pielite ,spalata se pune la macerat in lapte pentru cateva ore.

Se scoate din lapte ,se portioneaza ,unge cu ulei de masline,baza Mirodenia( Fuchs) si pune in vas de lut.

Deasupra se pune usturoiul curatat,foaia de dafin ,piperul boabe,se toarna vinul.

Se acopera vasul si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Dupa 2 ore se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca frumos.

Se serveste cu garnitura dorita.

TIPS-URI

1

Se poate tine in lapte peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zucchini rotunzi umpluti cu carne si legume