Friptura de vitel in vin

de adriana_bobu in Vita, 19 Feb 2011 | 14644 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa....care se poate servi cu diverse garnituri (piure de cartofi, orez, paste)

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa vitel (cam 800 g)
  • un gogosar 
  • o ceapa 
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • sare si condimente (piper, cimbru, oregano)
  • 4-5 linguri de ulei 
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vin:

Am taiat carnea felii groase, am condimentat-o si am tras-o in ulei (pe ambele parti) alaturi de gogosar si ceapa taiate feliute. Am adaugat apoi si usturoiul taiat marunt , apa si o parte din  vin si am acoperit . Am lasat pe foc cca 1/2 h , am intors de cateva ori friptura dupa care am adaugat restul de vin . A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Andreea