Friptura de vitel la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 7 Oct 2018 | 3850 vizualizari

 

Foarte frageda si buna.

 

INGREDIENTE

  • 900 g pulpa de vitel
  • 2 cepe
  • 400 g rosii tocate in bulion
  • 300 g pulpa de rosii
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa
  • cimbru
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel la slow cooker Crock-Pot:

Se curata ceapa si se da pe razatoarea mica.

Bucata de pulpa se curata, se spala, se usuca si se taie in felii groase.

In vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul si ceapa rasa.

Se pun bucatile de carne si se presara cu vegeta, piper, boia, cimbru.

Se pun rosiile tocate si pulpa de rosii.

Se toarna 100 ml apa, se amesteca si se pune capacul.

Se pune butonul pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.

Cu 10 minute inainte se pune zaharul, se gusta si se potriveste de sare.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30 minute ca sa scada si sa se rumeneasca putin.

Se mananca cu piure de cartofi si muraturi sau salata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Zaharul se pune ca sa atenueze acreala rosiilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital