Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori

de sandytza in Porc, 5 Iun 2009 | 17267 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc afumat
  • 300 gr carnaciori afumati
  • 2 linguri untura de porc
  • 1 ceapa
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori:

Se pune untura la topit

Se adauga ceapa taiata marunt

Se lasa un pic la prajit fara sa prinda culoare , dupa care se adauga muschiul taiat felii si carnaciorii

Se pune capacul, se lasa asa 2-3 minute , dupa care se adauga apa pana se acopera carnea.

Se lasa la fiert pana cand carnea este bine fiarta si apa a scazut mai bine de jumatate. Se serveste cu garnitura de cus cus sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu trei sosuri