Friptura frageda de pui cu lamaie si usturoi in pergament

de RuxyRux in Pui, 30 Mar 2016 | 2885 vizualizari

 

Bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline( o canita)
  • busuioc
  • usturoi(pudra sau proaspat cum doriti)
  • cimbru
  • boia afumata
  • turmeric
  • sare de mare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura frageda de pui cu lamaie si usturoi in pergament:

Se prepara  sosul pentru marinat carnea:

Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie, usturoiul, turmericul, busuioc, sare si piper, apoi boia afumata( un praf), carnea se feliaza subtire, se tavaleste bine prin sos si se tine o ora in frigider.

Pe o foaie de copt asezata pe tava cuptorului, se pun 3 linguri de ulei de masline, se unge bine tava  si feliile de carne, apoi sosul ramas se pune deasupra.  Carnea se acopera cu o alta foaie de copt si se coace  la cuptor 30 , 35 de minute, apoi se scoate foaia de copt si se lasa pana ce se rumeneste complet. Eu am asortat friptura cu garnitura de piure de cartofi....si salata de hrean cu sfecla....

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura frageda de pui cu lamaie si usturoi in pergament" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante la cuptor