Friptura hei-rup

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 11 Mai 2019 | 2343 vizualizari

 

Muncim, muncim dar trebuie sa mai si mancam ceva si cum nu e timp de fasoane, pampoane si alte farlifasuri am zis sa bag ceva la cuptor si sa-mi vad de treba pana se face friptura....

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 kg coaste de porc
  • 2 capatani de usturoi
  • 100 g unt
  • 1 conserva de rosii cuburi de la SunFood
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura hei-rup:

Curatam si spalam pulpele si le taiem in doua, le asezam in tava, apoi taiem coastele si le asezam pe langa pulpe. Taiem bucatele de unt si le punem printre bucatile de carne, apoi usturoiul taiat rondele, presaram sare si piper si turnam o cana cu apa. Acoperim tava cu hartie de copt si bagam tava la cuptor la foc mic pentru 1 si 1/2 ore si ne vedem de treaba in gradina. Scoatem tava din cuptor adaugam rosiile cubulete si mai dam la cuptor 30 min. Si cam asta-i toata treaba, am mancat si ne-am refacut fortele.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura hei-rup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc chinezesc