Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez

de Gherca Daniela in Porc, 3 Oct 2014 | 4975 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

03.10.2014, 13:31

Adele 1

03.10.2014, 13:41

mihaelar63 1

03.10.2014, 13:58

Daniela interesanta ,, miscarea '' cu maioneza .Poti sa-mi spui ce rol are si cum influenteaza textura carniisau a cascavalului ??

portiadelumina 1

03.10.2014, 14:15

Ce pot spune, acum, că n-am mâncat de prânz, decât că merg să mănânc, că uite, aceste "legume" la cuptor mi-ai provocat o şi mai mare foame.

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:40

Mihaela, multumesc de apreciere . Maioneza inmoaie carnea sa nu fie tare,iar in combinatie cu ceapa si cascavalul este nemaiponenita. Tot gustul bun ii da ceapa. Am incercat sa inlocuiesc snitelele obisnuite cu ceva diferit si mai sanatos. Sunt foarte incantata, noua ne place!

deyutzky 1

03.10.2014, 14:41

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:41

Cu drag, Padre!

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:42

Deyutzky

- Andreea - 1

03.10.2014, 14:47

reisnaor_2006 1

03.10.2014, 15:00

o bunatate

Constelatialeu 1

03.10.2014, 15:03

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 15:44

babi5 1

03.10.2014, 18:51

Eu as vres numsi friptura fara cascaval

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]