Friptura la gratar

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 30 Aug 2015 | 4781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mici
  • cotlet de vitel
  • fleica de porc
  • piept de pui dezosat
  • condimente dupa gust: sare si piper
  • mujdei: putin ulei, o capatana de usturoi si doua rosii mari
  • mustar dulce sau picant: pentru mici
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform.

Rosiile le coacem pe gratar.

Intre timp curatam usturoiul, il pasam cu putin ulei si adaugam rosiile coapte zrobite. Omogenizam si potrivim de gust cu sare.

Friptura se serveste calda, cu mujdei de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Catalina L 1

01.09.2015, 09:13

Dya Daniela Andrei 1

06.09.2015, 12:31

Sidy 1

01.05.2018, 16:28

Cred ca zilele acestea, fiecare romanas a reusit sa guste macar o bucatica din bunatatile acestea !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor