Friptura la gratar

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 30 Aug 2015 | 4617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mici
  • cotlet de vitel
  • fleica de porc
  • piept de pui dezosat
  • condimente dupa gust: sare si piper
  • mujdei: putin ulei, o capatana de usturoi si doua rosii mari
  • mustar dulce sau picant: pentru mici
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la gratar:

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform.

Rosiile le coacem pe gratar.

Intre timp curatam usturoiul, il pasam cu putin ulei si adaugam rosiile coapte zrobite. Omogenizam si potrivim de gust cu sare.

Friptura se serveste calda, cu mujdei de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc