Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

de mihaelaM in Porc, 20 Mar 2011 | 15551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne porc
  • 1cana vin alb
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • foi de dafin
  • busuioc
  • delicat
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai:

Carnea o taiem bucati  si o punem intr-o punga care se inchide etans,peste care adaugam vinul,cimbrul,piper,boia iute,foi dafin,delikat si busuioc.

Apoi le inchidem si le lasam asa pana a doua zi.

A doua zi le scoatem si le punem in tigaie.Eu am pus in dry cooker si nu a trebuit ulei,doar ce am uns.

Sper sa va placa.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din legume si carne de porc