Fulgi de grau cu lapte la Multicooker

de Tabita _ in Mancare copii, 31 Mai 2014 | 9230 vizualizari

 

Un desert gustos si bun pentru cei mici si cei mari. Inspirata de la Laura doar ca eu am pus fulgi de grau in loc de ovaz.

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5 ceasca fulgi de grau
  • 1 l lapte
  • 3 linguri gris
  • 4-6 linguri miere
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de grau cu lapte la Multicooker:

Se pune zaharul, zaharul vanilat si laptele in vasul aparatului.

Se seteaza programul Stew 30 de minute.

Dupa 10 minute se adauga fulgii.

Dupa inca 5 grisul. Se mai lasa 5-10 minute pana cand e gata.

Cand e gata se decupleaza de la sursa de curent. 

Se lasa sa se racoreasca, se adauga mierea si se amesteca usor.

Se pune in forme si se presara scortisoara.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti servi si cu dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de grau cu lapte la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Tabita _ 1

01.06.2014, 20:26

Vladimir

laura_n 1

02.06.2014, 17:18

o sa incerc si eu cu fulgi de grau!

Tabita _ 1

02.06.2014, 18:19

Laura, eu din greseala (de limba) am luat fulgi de grau in loc de fulgi de ovaz si daca tot am luat, am zis sa incerc. Oricum e delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pasare