Fursecuri

de adry88 in Dulciuri, 11 Apr 2012 | 3687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt
  • 200 g zahar
  • 3 linguri untura
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 1 pungulita de ornament cacao,rahat(optional)
  • (500 gr faina)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Untul sa fie la temperatura camerei, se freaca cu zaharul pana se topeste si devine cremos. Se adauga untura si amestecam, dupa care adaugam oule batute usor, praful de copt, esenta si faina cat sa iasa un aluat potrivit, care nu se lipeste. La final adaugam punga de ornament si amestecam usor.

Eu am intins aluatul si am decupat forme, in mijloc am adaugat bucati de rahat, dupa care le-am asezat in tava unsa cu unt. Dam tava la cuptorul incalzit cca 10-15 minute, pana se rumenesc usor.

Eu am facut si cornulete din acelasi aluat

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru cei dragi