Fursecuri

de dentistutza in Dulciuri, 28 Noi 2012 | 4263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt la temp. camerei
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri apa minerala ( gazoasa)
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura miere
  • 3 lingurite amidon ( Gustin)
  • 1 vf. cutit sare
  • vanilie
  • faina cat cuprinde pt. un aluat nelipicios si bun de intins
  • zahar pudra
  • pt umplutura
  • gem de citrice frecat cu putina miere, sau
  • nuci tocate cu cutitul si amestecate cu miere cat sa se lege
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

La mixer pregatim un aluat nelipicios din ingredientele enumerate, il invelim in folie si-l dam la rece cam 30 min.

Pe o suprafata presarata cu faina si zahar pudra se intinde o foaie subtire se taie in forme care se coc cam 10 minute la foc potrivit. Se lipesc intre ele cu gem .

Dupa plac se pot taia patrate care se umplu si se ruleaza sub forma de cornulete .

Se pudreaza cu zahar praf cat sunt fierbinti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Treccia Russa sau cel mai pufos cozonac!