Fursecuri bicolore

de gaby_gabytza in Dulciuri, 4 Feb 2013 | 4473 vizualizari

 

By corina33 cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 300 g margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra
  • 1 esenta de portocala
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • cca 400 g faina
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri bicolore:

Amestecam bine margarina cu zaharul vanilat si zaharul pudra. Adaugam lingurile de lapte si esenta, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Impartim coca in 2 iar intr-una punem cacao. Intindem aluatul alb intr-o foaie iar separat intindem foaia de cacao. Foaia alba o punem peste cea de cacao si incepem sa o rulam cat mai strans. O dam la frigider 30 minute. Rulada o taiem felii de cca 1 cm si o punem in tava unsa cu unt dar lasam loc intre ele. Le dam la cuptor cca 15 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri bicolore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]