Fursecuri colorate

de - Andreea - in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 3355 vizualizari

 

Reteta vazuta la Laura (privatelaura)... simple,rapide si super bune ! 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt ( margarina)
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 praf de sare
  • 1 galbenus ou
  • 250 gr faina alba
  • 1\2 plic praf de copt
  • 2 lingurite pline cu bombonele colorate
  • 1 lingura plina cu bombonele de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri colorate:

Scoatem din timp untul din frigider, pentru a ajunge la temperatura camerei.

Punem intr-un bol, untul impreuna cu zaharul pudra si un praf de sare.

Mixam totul forte bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugam galbenusul de ou si se omogenizeaza compozitia.

Separat, amestecam faina cu praful de copt si le adaugam la crema de unt.

La final, adaugam bombonelele colorarte si cele de ciocolata.

Amestecam totul cu mana pana distribuim uniform ornamentele. ( nu se framanta mult pentru a pastra fragezimea) 

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri pentru inghetata, luam din compozitie, formam fursecurile si le asezam in tava. 

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 160-170 grade C, pentru 10 -15 min.(pana cand fursecurile devin usor rumene)

Cat sunt calde, sunt foarte fragede, deci atentie cand le scoateti din tava. Cand se vor raci, se vor intari usor. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri colorate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]