Fursecuri cu banane și nucă de cocos

de elucubratiiculinare in Prajituri, 30 Mai 2012 | 4331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane mari foarte copte,
  • 2 ouă,
  • 3+1 linguri ulei,
  • 500 g făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 75 g nucă de cocos,
  • 150 g zahăr tos,
  • o linguriță esență de vanilie,
  • un praf de sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu banane și nucă de cocos:

Cernem făina cu praful de copt într-un castron. Bananele se pasează în alt castron. Peste banane adăugăm ouăle, 3 linguri ulei, zahărul, esența de vanilie și un praf de sare. Amestecăm bine după care încorporăm făina cu praful de copt și nuca de cocos.

Se fac biluțe cu mâna unsă cu ulei (o lingură de ulei este suficientă) și se pun într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină sau cu hârtie pergament.
Se pun la distanță de 3 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii. Biluțele se pot presa ușor. Se coc la 190 grade pentru 15 minute sau până se rumenesc un pic deasupra.

Se servesc după ce s-au răcit.  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu banane și nucă de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Casuta din turta dulce