Fursecuri cu ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 19 Ian 2016 | 4751 vizualizari

 

Delicioase, se topesc in gura.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 70 g amidon
  • 1 pachet praf de copt
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g nuci macinate
  • un praf de sare
  • vanilie
  • 300 g ciocolata neagra
  • 4-5 linguri frisca lichida
Portii: 100
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se freaca untul la temperatura camerei pana se elimina apa.Se adauga zaharul si galbenusurile mixand pana se obtine o crema,apoi nuca macinata amestecand usor.

Separat se amesteca faina,amidonul,sarea si praful de copt.Se amesteca cele doua compozitii , adaugand si vanilia.Se framanta un aluat moale, care se da la rece o jumatate de ora.

Se formeaza bilute, se tavalesc prin zahar si se aseaza in tava in care am pus hartie de copt.Fiecare biluta se preseaza cu degetul pentru a face o adancitura. Se introduc in cuptorul incins 12-15 minute pana se rumenesc usor.

Dupa ce se scot de la cuptor se mai apasa adancitura.

Topim ciocolata cu frisca lichida si umplem fiecare adancitura.Decoram fiecare fursec cu firicele de ciocolata.

TIPS-URI

1

Ciocolata se poate topi cu 4-5 linguri de ulei.

2

Atentie cand se preseaza se sfarama foarte usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu merisoare