Fursecuri cu coacaze

de katty in Dulciuri, 24 Noi 2014 | 3480 vizualizari

 

Sunt numai bune de rontzait langa cafea sau ceai cald .

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 gr zahar tos
  • 200 gr unt topit
  • 450 gr faina
  • 5 gr praf de copt
  • 5 gr bicarbomat de sodiu stins cu zeama de lamaie
  • 100 gr coacaze deshidratate
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coacaze:

 Mixam  ouale intregi cu sarea , zaharul si esenta devanilie.Adaugam untul topit la temperatura camerei si omogenizam compozitia . Adaugam fructele , apoi cernem faina amestecata cu praful de copt . Turnam si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si omogenizam  bine . Formam o bila din compozitie pe care o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin o ora .Din aluat formam bile mici , cat mai egale .Aplatizam intre palme bilele formate si le punem in tava pe hartie de copt .
Dam fursecurile la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor .  Le scoatem si le lasam la racit pe un grilaj .
Dupa ce se racesc  cernem  zahar pudra deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri