Fursecuri cu gem de caise

de RuxyRux in Dulciuri, 4 Apr 2016 | 3252 vizualizari

 

Poti manca toata tava fara sa te opresti, zau asa :))))))....  minunate!

 

INGREDIENTE

  • 220 gr. unt( 82% gras.)
  • 1 ou si doua galbenusuri
  • 375 gr. faina
  • 175 gr. zahar
  • vanilie
  • coaja de lamaie
  • o lingurita zeama de lamaie
  • un praf de sare 1/2 plic praf de copt
  • 1 borcanel gem de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem de caise:

Din aceasta cantitate mie mi-a iesit o tava de fursecuri.

Se cerne faina intr-un vas, se adauga restul ingredientelor si se framanta aluatul, apoi se infaineaza usor, se pune in folie si se da la rece 30 de minute.

Se scoate aluatul se imparte in 4 bucati se pastreaza una cu care se lucreaza in timp ce restul se tin la rece si se scot pe rand.

Pe foaie de copt infainata se pune bucata de aluat si se rup din ea mingiute care se modeleaza ( vezi imaginea) si se pune la mijloc gemul, apoi se asaza in tava tapetata cu pergament.

Fursecurile se coc 20 de minute, sau pana cand marginile se rumenesc usor.

Deliciu!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise, de post