Fursecuri cu nucă

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 4 Aug 2013 | 5107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g făină,
  • 1 linguriță scorțișoară,
  • 1/4 linguriță bicarbonat,
  • 1/8 linguriță sare,
  • 100 g nucă,
  • 200 g unt,
  • 250 g zahăr,
  • 1 ou.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nucă:

Într-un castron cernem făina, scorțișoara, sarea și bicarbonatul. În alt castron amestecăm untul cu zahărul și oul. Atât oul cât și untul trebuie să fie la temperatura camerei. Se amestecă bine până devine o pastă omogenă. Adăugăm nucile măcinate și amestecul de făină. Se frământă toate foarte bine.
Coca se pune în frigider învelită cu folie alimentară pentru minim 30 minute. Se scoate coca din frigider, se întinde pe suprafața de lucru cu un sucitor și se taie în formele preferate. Dacă doriți să le faceți rotunde și să vă ușurați munca, înainte de a pune coca la frigider puteți să o rulați, apoi când o scoateți de la rece, doar o tăiați în rondele. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc la 180 grade pentru 12-15 minute.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nucă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]