Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 7137 vizualizari

 

Idee preluata de la Adinutza, se fac din aluat ramas de la coptul fursecurilor cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 grame magarina
  • 75 grame zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • jumatate tableta ciocolata alba
  • cocos
  • betisoare pt frigarui
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos:

Se face un aluat din faina, zahar, zaharul vanilat,ou,margarina se da cca 1 ora la frigider.

Se intinde pe masa de lucru stropita cu faina cu sucitorul.

Se decupeaza inimile, se lipesc cate 2 cu un batz pt frigarui intre , se aseaza pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul preincalzit la foc mic cca 180 gr cca 10-15 min pana prind o culoare galbuie.

Se scot , se lasa sa se potoleasca.

Se tavalesc prin ciocolata alba topita la microunde, se stropesc cu cocos.

La servit se aseaza in vaza(sau un pahar).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]