Fursecuri fragede

de lili in Prajituri, 15 Noi 2011 | 5937 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul lui Naina (http://nainakitchen.blogspot.com)

 

INGREDIENTE

  • - 300 gr. unt
  • -300 gr. zahar
  • -2 oua
  • -450 gr faina ( sau 3 1/2 cani)
  • -2-3 lingurite esenta de vanilie
  • -2 lingurite praf de  copt
  • - 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Se incalzeste cuptorul. Se bat ouale cu zaharul si untul. Se adauga esenta de vanilie si sarea. Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga in compozitie. Se amesteca cu mixerul la viteza medie atat cat sa se omogenizeze intreaga compozitie.Din aluat se ia cu lingurita aluat cat o nuca, se formeaza bilute , se pot presa intre degete pentru a da forma unui fursec si se aseaza in tava neunsa si netapetata, avand grija sa lasam spatiu intre ele. Se baga tava in cuptor si se lasa 10 minute sau pana ce observam ca marginea de jos devine aurie.

Se pot orna dupa preferinta. Sunt foarte bune!!! Se topesc in gura deci si de pe tava o sa dispara foarte repede!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Potcoave cu nuca - de post