Fursecuri fragede

de lili in Prajituri, 15 Noi 2011 | 6358 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul lui Naina (http://nainakitchen.blogspot.com)

 

INGREDIENTE

  • - 300 gr. unt
  • -300 gr. zahar
  • -2 oua
  • -450 gr faina ( sau 3 1/2 cani)
  • -2-3 lingurite esenta de vanilie
  • -2 lingurite praf de  copt
  • - 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Se incalzeste cuptorul. Se bat ouale cu zaharul si untul. Se adauga esenta de vanilie si sarea. Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga in compozitie. Se amesteca cu mixerul la viteza medie atat cat sa se omogenizeze intreaga compozitie.Din aluat se ia cu lingurita aluat cat o nuca, se formeaza bilute , se pot presa intre degete pentru a da forma unui fursec si se aseaza in tava neunsa si netapetata, avand grija sa lasam spatiu intre ele. Se baga tava in cuptor si se lasa 10 minute sau pana ce observam ca marginea de jos devine aurie.

Se pot orna dupa preferinta. Sunt foarte bune!!! Se topesc in gura deci si de pe tava o sa dispara foarte repede!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]