Fursecuri Ghoriba

de Anamaria Cook in Dulciuri, 12 Oct 2014 | 6560 vizualizari

 

Pe vremea asta mohorata ce poate fi mai bun decat o ciocolata calda sau o cana cu ceai fierbine alaturi aceste fursecuri delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 g zahar pudra
  • 40 g unt
  • 45 g ulei
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf copt
  • esenta vanilie
  • zahar praf pentru tavalit fursecurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Ghoriba:

Topiti untul cu uleiul intr-o cratita pe foc mic apoi lasati sa se raceastca complet Mixati ouale cu zaharul pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugati treptat untul topit si esenta de vanilie peste amestecul de oua amestecand pana acesta se incorporeaza. Adaugati faina amestecata cu praful de copt framantand continuu pana ce obtineti un aluat moate.

Cand este gata puneti aluatul la frigider pentru o ora timp in care se va intari si este usor de lucrat. Formati bilute de marimea unei nuci, tavaliti-le prin zaharul pudra apoi aplatizati-le putin si asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti in cuptorul incins la 170 C pentru 15-20 de minute sau pana ce sunt inca moi la atingere dar au o crusta usor crocanta cu mici crapaturi.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Ghoriba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

claudiaO 1

13.10.2014, 08:46

bune si frumoase!

Rocsi 1

13.10.2014, 20:52

Foarte bune!

Mihaela11_jo 1

20.10.2014, 01:04

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]