Fursecuri Martisor

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Mar 2014 | 3794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 200 g margarina
  • cca 400 g faina
  • colorant albastru
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Martisor:

Mixam ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam margarina,esenta,praful de copt si mixam.Impartim aluatul in doua.

In una adaugam colorant albastru si  adaugam faina pana iese un aluat potrivit cat sa reusim sa il modelam

In a2a adaugam plicurile de zahar vanilat si faina ca la primul aluat.

Dam la frigider 30 min

Tapetam masa de lucru cu faina si incepem sa formam bilute din ambele aluaturi.

Luam o biluta albastra in mana si o lungim sub forma de baston.Dupa luam o biluta alba si o lungim la fel.Si incepem sa le impletim iar la sfarsit unim capetele ca sa iasa forma rotunda.

Procedam la fel si cu restul de aluat.

Tapetam o tava (eu am folosit tava de la aragaz) cu hartie de copt si adaugam martisoarele in tava. Dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc putin dedesubt (cca 10 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Martisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]