Fursecuri simple

de Valyvalentyna in Prajituri, 14 Mai 2014 | 4085 vizualizari

 

Foarte fragede si bune..!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina,
  • 4 oua,
  • 50 ml ulei,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • un virf de cutit sare,
  • 1 esenta rom,
  • 1 esenta vanilie,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 200 gr zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple:

Separam albusul de galbenus si batem spuma albusurile cu sarea si adaugam zaharul in ploaie pina obtinem o bezea tare si lucioasa. Galbenusurile le amestecam cu zaharul vanilat, uleiul si esentele dupa care turnam compozitia peste bezea amestecind usor de jos in sus dupa care se adauga faina cu o lingura in ploaie la final adaugam coaja de portocala. Pregatim o tava tapetata cu hirtie de copt si formam fursecurile. Incingem cuptorul la 175 grade si bagam tava pt. 15 minute. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si apoi le desfacem cu grija de pe hirtia de copt.

TIPS-URI

1

Se pot umple cu gem, fineti diferite creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]