Fusilli con melanzane(cu vinete)

de Bya Ralu in Fusilli, 31 Oct 2015 | 2497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste fusilli barilla
  • 1/2 vanata
  • 1/2 ceapa alba
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • praf de usturoi
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli con melanzane(cu vinete):

Pastele se pun la fiert pentru circa 10 minute(sau cat scrie pe cutie) in apa clocotita cu sare,se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipii.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei de masline.

Vanata se taie cuburi sau bucati potrivite si se adauga peste ceapa.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand legumele sunt aproape fierte se adauga apa daca mai este nevoie si pasta de rosii impreuna cu condimentele dupa gust.

Se lasa sa scada putin sosul si se servesc cu pastele fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli con melanzane(cu vinete)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte